TEAM ROCKSTARS HEEFT VAN FINTECH HAAR SPECIALITEIT GEMAAKT

Wij zijn als geen ander op de hoogte van de business- en IT-topics die spelen binnen uw branche. Als Team Rockstars werken we met ondernemende developers (logisch met ons 70/30-businessmodel), en zijn we in staat om snel en flexibel op te schalen in uw branche. Veel voorkomende topics als schaalbaar maken van een bestaande (legacy)applicatie, toepassen van AI en continue data-analyse, verhogen van security door nieuwe regelgeving, of het mobile first maken van een klantenportal zijn voor ons als Bruce Springsteen die optreedt op Pinkpop: je weet dat het sowieso goed komt.

Hier vindt u een aantal van onze klanten. Wilt u profijt hebben van onze kennis en ervaring? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

 

Download de whitepaper

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang de whitepaper.

Een snelle markt in een wereld vol wakker wordende reuzen

Waar nog geen 15 jaar geleden 3 van onze banken in het lijstje van top-30 grootste bedrijven ter wereld stonden, is de FinTech Adyen in zijn eentje tegenwoordig meer waard dan ABN AMRO en ING bij elkaar.

Maar overal waar ‘te’ voor staat, is niet goed. En dat geldt ook voor ‘te succesvol’. Hoe kunnen we deze groeipijnen overkomen? We gaan back to the basics.

In de whitepaper bespreekt Koen Aerts, CTO @ Team Rockstars IT, de volgende topics:

  1. Customer Fit: keep it simple
  2. Fail Fast: win quickly
  3. Log to Success: document your knowledge
  4. Dare to be Secure: security by design
  5. Four Eyes Rule: customized help