Steeds slimmer, sneller en duurzamer

Cloudoplossingen zijn inmiddels ook in de industrie & high tech niet meer weg te denken. Als brug tussen de digitale en analoge wereld zorgen deze cloudoplossingen voor een efficiënt gebruik van productierelevante gegevens. Denk aan onderhoud, maar ook aan optimale afstemming van de processen. Veel bedrijven zijn daarnaast op zoek naar betere stuurinformatie, die op een aantrekkelijke visuele manier wordt vorm gegeven.

Binnen de industrie heeft digitalisering verder vaak betrekking op productie simulaties, de koppeling tussen ontwerp en productie of zoals genoemd het digitaal optimaliseren van productieprocessen. Door nieuwe technologieën gaan deze processen van ontwerpen, produceren en distribueren steeds slimmer, sneller en duurzamer. Inzet van slimme software, robots en sensoring maakt dit onder andere mogelijk.

Team Rockstars heeft met jarenlange ervaring met cloud-oplossingen, IOT-oplossingen, security-vraagstukken en 300 IT-developers een uitgebreide footprint in de Industry & High Tech-sector.

 

Behoefte aan een second opinion?

Krijg van een Industry & High Tech gespecialiseerde IT-Rockstar een second opinion en realiseer tot wel 10% snellere performance.