Veilig en makkelijk online

Burgers en bedrijven moeten hun zaken met de publieke sector veilig en makkelijk online kunnen afhandelen. Digitalisering is dan een belangrijk middel  om betere dienstverlening aan burgers en ondernemers te kunnen leveren, zo mogelijk in combinatie met een hogere efficiëntie. Team Rockstars helpt hierbij met een sterke klantfocus (burger & bedrijf). Essentieel zijn zaken als kwaliteit, focus op bescherming van persoonsgegevens (en bijkomende security-vraagstukken), en een snel en direct contact tussen burgers, ondernemers en de overheid.

Team Rockstars weet dit als geen ander dankzij jarenlange ervaring bij vele organisaties in de publieke sector. Wij helpen u met het opzetten van een een klantenportal, het migreren van uw legacy applicatie naar de cloud of het oplossen van uw security-vraagstuk. Wij werken graag met u samen aan een meer klantvriendelijke, efficiënte en veiligere publieke sector!

 

Behoefte aan een second opinion?

Krijg van een in de overheidssector gespecialiseerde IT-Rockstar een second opinion en realiseer tot wel 10% veiligere performance.