teaser

 

over de webinar

Michel Alsemgeest werkte bijna 20 jaar bij KLM als IT-manager en diverse vice-president-functies in het digital domein. Na een carrière als CDO bij Fed-ex en TNT maakte hij de overstap naar Leaseplan. Hier is hij sinds 2.5 jaar als CDO en CIO verantwoordelijk voor de global digitalisation en IT. Bij deze multinational stuurt hij zo’n 1.000 IT-ers in 30 landen aan.

Leaseplan bevindt zich in de interessante mobiliteitssector. Deze markt is volop in beweging met de trend van private lease en elektrische fietsplannen. Maar ook topics als wie is de bezitter van data (belangrijk voor bijvoorbeeld verzekeraars), en de keuze voor organisatievormen zijn interessant.


Topics:
* Aansturen van IT over 30 landen
* Omgaan met legacy-code
* Zijn visie op mobiliteit en IT, en van wie is de data?
* Sourcing: zelf doen of uitbesteden?
* Lange termijn vs korte termijn, belangen van aandeelhouders
* Security-issues, en wat als er een hack komt?

Wanneer:
Deze webinar heeft al plaatsgevonden. Deze is wel terug te kijken en te beluisteren - op elk gewenst moment.

 

Webinar terugkijken of beluisteren: Q&A Michel Alsemgeest

Deze webinar heeft al plaatsgevonden. Deze is terug te kijken  en te beluisteren - op elk gewenst moment.

Header banken vierkant

banken

Van zorgen over kapitaalbuffers, uw interne cultuur en klantfocus is de aandacht verlegd naar digitalisering en het gevecht tegen economische criminaliteit. We helpen u graag in de race met uw directe concurrenten, fintechs en big techs die staan te popelen om uw markt te betreden.

e-commerce vierkant

E-COMMERCE & E-PLATFORMS

Team Rockstars IT is gewend om voor de grootste platform- en e-commerce bedrijven te werken aan maatwerkoplossingen. Ieder platform vraagt zijn eigen benadering waarbij we kunnen putten uit de kennis van 300 IT-developers.

transport vierkant

Transport & logistiek

Digitalisering biedt allerlei mogelijkheden voor Transport & Logistiek Nederland. Niet alleen is de verwachting dat de kosten door digitalisering gaan halveren. Maar met big data, AI en blockchain snapt u ook steeds beter de wensen van uw klant.